به گزارش خبر حرفه ای مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در این مراسم با اشاره به مرگ و میر سالانه ۵۰ هزار نفر در کشور به دلیل آلودگی هوا ، گفت: کشور ما هم اکنون با دو چالش آلودگی هوا و ناترازی انرژی دست به گریبان است
دکتر عظیمی فرد با بیان اینکه برای حل و فصل چالش ناترازی انرژی نمیتوان صرفا به افزایش تولید متکی بود، افزود: بالغ بر ۵۳ درصد ناوگان حمل و نقل کشور فرسوده است که این رقم در بخش موتور سیکلت به ۹۰ درصد میرسد.
وی اظهار امیدواری کرد با توسعه برقی سازی در کشور و اجرای این تفاهم نامه قدم خوبی در حمایت از محیط زیست کشور و کلانشهر ها برداشته شود.
شینا انصاری رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور نیز با اشاره به فرسوده بودن بیش از ۹۰ درصد موتور سیکلت ها در کشور گفت: بیش از ۲۱ درصد از انتشار گازهای آلاینده در تهران متعلق به موتور سیکلت ها است و جایگزین کردن آن ها تاثیر فراوانی در کاهش آلودگی هوا و صدمات زیست محیطی ناشی از آن خواهد داشت.
برقی سازی روندی اجتناب ناپذیر است
مدیر عامل شرکت مپنا نیز در این مراسم برقی سازی وسایط نقلیه را یک روند اجتناب ناپذیر و البته بسیار مفید برای کشورهای مختلف ذکر کرد و افزود:با توجه به مسأله آلودگی هوا این موضوع اهمیت زیادی یافته است و بر همین اساس مپنا نیز به حوزه برقی سازی ورود کرده است.
استاندار تهران نیز با اشاره به تردد ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران در این مراسم گفت: ۶۰ درصد از این موتور سیکلت ها فرسوده هستند و جایگزینی آنها فواید گوناگون در جلوگیری از تلفات و آلودگی هوا دارد.