برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران قطع شد
خبر حرفه ای/ معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: با افزایش مصرف برق در تهران، در ۴۸ ساعت گذشته برق بیش از ۱۰۰ اداره و نهاد پرمصرف به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای مدیریت...
خبر حرفه ای/ معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: با افزایش مصرف برق در تهران، در ۴۸ ساعت گذشته برق بیش از ۱۰۰ اداره و نهاد پرمصرف به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای مدیریت مصرف قطع شده است.
به گزارش خبر حرفه ای از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، مسعود عزیزی روز سه شنبه با اشاره به افزایش قابل توجه دمای هوا و رشد قابل توجه مصرف برق در پایتخت خاطرنشان کرد: در هفت روز گذشته، اوج نیاز مصرف برق به ۵ هزار و ۹۰۰ مگاوات رسیده است.
وی افزود: بیش از ۵۰ درصد از این میزان مصرف انرژی متعلق به مشترکان خانگی است که لزوم مدیریت مصرف را دوچندان کرده است.
معاون فروش و خدمات مشترکان توزیع تهران بزرگ با تأکید بر نقش کلیدی شهروندان در حفظ پایداری شبکه برق ادامه داد: از عموم مردم تقاضا داریم در این شرایط با تنظیم دمای محیط بر روی ۲۵ درجه سانتیگراد، استفاده از نور طبیعی روز و حذف روشناییهای غیرضروری، به کاهش مصرف برق کمک کنند.
۱۵ درصد مصرف برق تهران مربوط به ادارات است
عزیزی با اشاره به اقدام های نظارتی صورتگرفته بر مصرف ادارات و نهادهای دولتی خاطرنشان کرد: در ۴۸ ساعت گذشته، بیش از ۱۰۰ سازمان و اداره دولتی که نسبت به اخطارهای دادهشده بیتوجه بودند و دستورالعملهای مدیریت مصرف را رعایت نکردند، با محدودیت و قطع برق روبه رو شدند.
وی از ساختمان مرکزی بانکهای گردشگری، صنعت و معدن و بانک ملی ایران، سازمان تأمین اجتماعی، شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان نقشهبرداری کشور، شرکت سهامی بیمه آسیا(ستاد مرکزی)، سازمان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری مناطق یک و ۱۶ به عنوان برخی از این ادارات نام برد.
وی گفت: در حال حاضر ادارات ۱۵ درصد از کل مصرف برق تهران را به خود اختصاص دادهاند بخش زیادی از این مجموعهها با ما همکاری داشتهاند و لازم به ذکر است نظارت بر میزان مصرف آنها بهوسیله کنتورهای هوشمند و بازدیدهای میدانی بازرسان ما بهصورت کامل انجام میشود.
ادارات باید ۳۰ درصد مصرف انرژی خود را در ساعات اداری کم کنند
معاون فروش و خدمات مشترکین توزیع برق پایتخت ادامه داد: بر اساس دستورالعملهای مصوب، ادارات موظفند در ساعات اداری ۳۰ درصد و بعد از پایان ساعت کاری بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از مصرف انرژی خود را کاهش دهند و همچنین، دمای آسایش برای سامانههای سرمایشی در ادارات ۲۷ درجه و در منازل ۲۵ درجه سانتیگراد در نظر گرفته شده است.
عزیزی همچنین در باره توسعه زیرساختهای نظارتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بیش از ۳۵۰ هزار کنتور هوشمند در تهران نصب شده که همه ادارات پایتخت را نیز پوشش میدهد و نصب ۵۰۰ هزار کنتور هوشمند دیگر نیز در برنامه این شرکت قرار دارد.
وی با بیان اینکه همه بخشها باید در شرایط اوج بار مسئولانه عمل کنند، افزود: در بازرسیهای اخیر مشاهده شده برخی اصناف از لامپهای تزئینی و روشناییهای غیرضروری استفاده میکنند و شرکت توزیع برق تهران بزرگ بهصورت هفتگی مانورهای پایش مصرف برق برگزار کرده و انتظار دارد اصناف نیز با خاموش کردن تجهیزات غیرضروری، در کاهش بار شبکه نقش مؤثری ایفا کنند.
بدون نظر! اولین نفر باشید